Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Thalis E.S S.A η Θεοδοσία Μπαντουβά

Δημοσιεύθηκε : 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η κα. Θεοδοσία Μπαντουβά εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της THALIS E.S. και διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος. Η κα Θ. Μπαντουβά είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός πτυχιούχος του ΑΠΘ, συνιδρυτής της εταιρίας και μέλος της Διοίκησης επί σειρά ετών , με σημαντική μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία σε έργα περιβάλλοντος .

 Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε στην ίδια πορεία που χαράξαμε μαζί με τον Βασίλη Παπαζήση. Στηριζόμαστε στο έμψυχο δυναμικό της εταιρίας και άμεσα το ενισχύουμε περαιτέρω με στόχο την έγκαιρη και ποιοτική εκτέλεση των έργων που έχουμε αναλάβει. Εφαρμόζουμε με συνέπεια το επιχειρηματικό σχέδιο 2022-2024 το οποίο έχει ήδη αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα. Η εταιρία μας πλέον διαθέτει πτυχίο 6ης τάξης ενώ έχουμε  διαμορφώσει ιστορικά υψηλό ανεκτέλεστο.

Την περασμένη εβδομάδα υπογράψαμε δύο νέες συμβάσεις συνολικού ύψους 14εκατ. που αφορούν: α) Διευθέτηση κοίτης ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή δασυλλίου - Σκάλκης Άργους Ορεστικού - Δήμου Άργους Ορεστικού και β) Έργα αντιμετώπισης των κατολισθητικών φαινομένων επί του Β.Ο.Α.Κ. στις θέσεις: ΧΥΤΑ Ηρακλείου, Κακό Όρος, Κακιά Στροφή και Σταυρωμένου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Με τα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε συμμετέχουμε ενεργά στην διαδικασία μετάβασης στην κυκλική οικονομία και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα.»